Huisstijl | Logo


Aansprekend ontwerp en orderbegeleiding onder één dak

Uw huisstijl of logo komt altijd in overleg tot stand. Via een paar schetsontwerpen komen we vaak snel tot een bruikbaar resultaat. Herkenbaar voor u en voor degenen die u wilt bereiken.

Betaalbaar omdat wij jarenlange ervaring hebben met de technische uitvoerbaarheid van een ontwerp. WIJ ZORGEN VOOR HET DRUKWERK EN LEVEREN BIJ U AF! Werkt u liever samen met uw eigen drukker, dan kunnen wij het ontwerp ook drukklaar aanleveren in alle benodigde bestandsformaten.

 

Image
 U regelt alles met één contactpersoon, dus tijd- en kostenbesparend

Zeker als Argus ontwerp en druk combineert of als verschillende huisstijlitems, zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en offertemappen tegelijkertijd worden geproduceerd, is er een interessant combinatievoordeel mogelijk. Ook als u een festival organiseert en uitnodigingen, banners, programma’s en een reclamebord nodig heeft, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting. 

Uregelt alles met één contactpersoon, dus tijd- en kostenbesparend. Vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.